4.88
  • 5
    7
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Promise 4TB Apollo Cloud 2 DUO Storage Raid


370,40 €
s DPH

308.67 € bez DPH


Prehľad- PROMISE Apollo Cloud 2 DUO je úložné zariadenie kombinované s privátnym cloudom, ktoré v spojení so sprievodnou aplikáciou Apollo Cloud umožňuje ľahko spravovať ukladanie dát z Macu, iPhonu alebo iPadu. Uk...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: F40AP2B00000005
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Prehľad

- PROMISE Apollo Cloud 2 DUO je úložné zariadenie kombinované s privátnym cloudom, ktoré v spojení so sprievodnou aplikáciou Apollo Cloud umožňuje ľahko spravovať ukladanie dát z Macu, iPhonu alebo iPadu. Ukladajte, používaj, zdieľaj a spravuj súbory, fotky a videá odkiaľkoľvek a prostredníctvom ľubovoľného zariadenia *, s úplným súkromím a zabezpečením - a bez pravidelných poplatkov. Vynikajúce riešenie pre rodinu, malú firmu, domácu kanceláriu alebo malú skupinu. K používaniu Apolla môžeš pozvať až 40 členov. Každý člen dostane svoj vlastný privátny priestor a kontrolu nad zdieľaním.
- Jednoduché nastavenie a prístup odkiaľkoľvek
- K používaniu úložisko Apollo Cloud 2 DUO nie je potreba rozumieť sieťam ani riešiť, ako pripojiť počítač. Stačí Apollo Cloud 2 DUO pripojiť k internetovému smerovaču, stiahnuť aplikáciu Apollo Cloud z App Store na Macu, iPhone alebo iPad a zaregistrovať Apollo Cloud 2 DUO naskenovaním QR kódu. Hneď môžeš začať ukladať a zdieľať dáta odkiaľkoľvek.
- Osobný priestor a kontrola nad zdieľaním
- Apollo Cloud 2 DUO podporuje až 40 individuálnych členov. Každý člen má na úložisku Apollo Cloud 2 DUO svoj vlastný priestor. Majitelia môžu s ostatnými zdieľať všetku kapacitu, alebo môžu nastaviť kapacitu dostupnú jednotlivým členom. Predovšetkým ale Apollo Cloud zaručuje, že osobné dáta zostanú osobné. Zdieľaj, čo chceš, kedy chceš, odkiaľkoľvek a na akomkoľvek zariadení. Pomocou časovo obmedzených verejných odkazov môžeš zdieľať dáta aj s používateľmi mimo okruh členov - rovnako ako na iných cloudových účtoch.
- Automatické nahrávanie fotiek
- Každý užívateľ si môže ľahko zapnúť automatické nahrávanie nových snímok v albume Fotoaparát na všetkých svojich iOS zariadeniach. Apollo Cloud 2 DUO nielen uchováva uložené dáta, ale navyše umožňuje púšťať si vlastné videá a hudbu a dostať sa k súborom. Apollo Cloud 2 DUO okrem toho podporuje rozpoznávanie tvárí a označovanie všetkých snímok údajom o mieste obstarania. Automaticky zostavuje múdra albumu podľa navštívených miest, takže budeš mať vo fotkách poriadok.
- Osobné a bezpečné, s ľahkým zálohovaním a obnovením
- Môžeš byť v úplnom pokoji s vedomím, že všetky tvoje dáta sú na úložisku Apollo Cloud 2 DUO v úplnom bezpečí. Všetky prístupové transakcie prostredníctvom webu sú šifrované. Podpora pre Time Machine umožňuje automatické bezdrôtové zálohovanie a prírastkové zálohovanie odkiaľkoľvek na svete. Apollo dokonca môžete zálohovať na externý USB disk a ten znovu obnoviť späť do Apolla - to všetko len niekoľkými kliknutiami na Macu alebo iOS zariadenia.
sociálne funkcie
- Priatelia, členovia rodiny a spolupracovníci môžu komentovať a diskutovať o zdieľaných súboroch, fotkách a videách v úplne privátnym prostredí.
- Tichý, atraktívny a štýlový dizajn
- Apollo Cloud 2 DUO s úplne novým dizajnom sa hodí na poličku, na stôl, do zábavného parku i do skrine. Zariadenie pracuje ticho a chladí ho za prevádzky vymeniteľný vetrák. Apollo Cloud 2 DUO má kapacitné dotykové tlačidlo s kruhovým LED ukazovateľom stavu. Keď dôjde k problému, svetlo zmení farbu.

Hlavné vlastnosti

- 4TB úložiska v konfigurácii RAID0, 2TB úložisko v konfigurácii RAID1 - vyberieš si podľa svojich predstáv.
- Žiadne mesačné poplatky
- Jednoduché nastavenie a používanie z aplikácie Apollo Cloud
- Kompatibilné s funkciou Time Machine
- Prístup k súborom prostredníctvom SMB zdieľania cez internet
- Rozpoznávanie tvárí, označovanie snímok údajom o mieste a múdra albumu
- Pripojenie cez gigabitový Ethernet a USB 3.0 (pre import, export a zálohovanie)
- Prezerajte si svoje osobné dáta, streamujte videá alebo pridávajte obsah odkiaľkoľvek na ľubovoľnom zariadení. *
- Zabezpeč svoje dáta zrkadlením dvoch zariadení Apollo na dvoch rôznych miestach cez internet **
- Pokiaľ máš obmedzenú prenosovú kapacitu, môžeš si vybrať medzi prenosy plných alebo zmenšených verzií obsahu
- Elegantný štýlový dizajn

Čo je v krabici

- Úložisko PROMISE Apollo Cloud 2 DUO
- ethernetový kábel
- Jeden napájací adaptér a sada zástrčiek
- Stručná príručka
- Referenčná kartička so sériovým číslom

Technické špecifikácie

- Ostatné funkcie: Šifrovanie dát, podpora RAID, Režim spánku, kompatibilný s aplikáciou Time Machine, upgradovateľný / rozšíriteľné
- Pripojenie: Ethernet, USB
- Zdroj energie: externý napájací zdroj
- Výška: 20,95 cm
- Šírka: 12,06 cm
- Hĺbka: 13,65 cm
- Hmotnosť: 4 kg

Požiadavky na systém

- Operačný systém: Mac OS X 10.8 alebo novší; iOS 8 alebo novší, Windows 10/8/7 / Vista, Android 4.0 alebo novší
_neurčený
F40AP2B00000005
704118132225

Tabuľka dát

Farba
Biela
Prevedenie
RAID
Áno
Kategória
Storage, NAS
Kapacita disku
4 TB
Počet diskov
2
Počet LAN portov
1
Počet USB 3.0
1
Počet zdrojov
1