4.9
  • 5
    9
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

POCKETBOOK 616 Basic Lux 2, Obsidian Black


88,68 €
s DPH

73.9 € bez DPH


podrobnostiJednoduchý spôsob, ako byt trendyS novou cítackou PocketBook Basic Lux 2 naberá pojem "cítanie na cestách" úplne nový význam. Je zhotovená v novom minimalistickom a rafinovanom dizajne s rozmermi iba 161,3 ?...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PB616W-H-WW
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
podrobnosti

Jednoduchý spôsob, ako byt trendy
S novou cítackou PocketBook Basic Lux 2 naberá pojem "cítanie na cestách" úplne nový význam. Je zhotovená v novom minimalistickom a rafinovanom dizajne s rozmermi iba 161,3 × 108 × 8 mm, ktoré zodpovedajú štandardnej džínsové vrecku a dokonca aj najmenšie dámskej kabelke.

Nová cítacka PocketBook Basic Lux 2 stelesnuje lahkost a jednoduchost vo všetkých smeroch. Ergonomická tlacidlá umožnujú pohodlné otácanie stránok. S hmotnostou len 155 gramov je e-cítacka jednou z najlahších na trhu. S intuitívnym užívatelským rozhraním je zmena nastavenia a správa knižnice jednoduchá a rýchla.

Elektronická cítacka je k dispozícii v Obsidiánový ciernej farbe. Iné farebné prevedenia budú dostupné v blízkej budúcnosti.

Vstavaná Wi-Fi, služby PocketBook Cloud, Dropbox PocketBook a Send-to-PocketBook poskytujú pohodlnú možnost stiahnut do zariadenia lubovolný obsah bez toho, aby ste ho museli pripojit k pocítacu. Cítacka podporuje 17 najpoužívanejších knižných formátov bez konverzie a 4 grafické formáty, ako JPEG, BMP, PNG alebo TIFF. Predinštalované slovníky ponúka možnost cítat knihy v cudzích jazykoch v dvoch jazykových kombináciách.

Senzor na prednej strane zariadenia podporuje pri použití kompatibilného PocketBook puzdra funkciu inteligentného spánku, co pomáha výrazne šetrit batériu.


Displej 6 "E Ink® Carta ™ (758 × 1024)
podsvietenie Áno
Dotyková obrazovka -
Rozmery 161.3 × 108 × 8 mm
Odtiene sivej 16
Farba Obsidiánový cierna
Batérie (aktívne cítanie) 1300 mAh (Li-Ion Polymer). Výdrž batérie až 1 mesiac (životnost a uvedené hodnoty sa môžu líšit v závislosti od režimu použitia, pripojenie a nastavenie)
Procesor 1 GHz
Operacná pamät 512 MB
Pamät Flash 8 GB (skutocná dostupná velkost vnútornej pamäte sa môže líšit v závislosti od softvérovej konfigurácii vášho zariadenia)
Rozhranie USB Micro-USB
Slot pamäte microSD (až 32 GB)
Audio výstup Nie
Formáty e-kníh PDF, PDF (DRM), EPUB, EPUB (DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI
Formáty obrázkov JPEG, BMP, PNG, TIFF
hmotnost 155
reproduktory Nie
kamera Nie
Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi (802.11 b / g / n)
Dalšie funkcie PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox PocketBook, Send-to-PocketBook, kníhkupectvá, knižnica, slovníky, prehliadac, galérie, kalkulátor, poznámky, RSS správy, šach, Klondike, Scribble, Sudoku
Materiál tela Plastové
Slovníky ABBYY Lingvo® slovníky (24 jazykových kombinácií), anglictina - nemcina, Webster 's Dictionary 1913
vývojár PocketBook
POCKETBOOK
PB616W-H-WW
7640152095030

Tabuľka dát

Kategória
Čítačka e-kníh