4.82
  • 5
    9
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

DELL Mobilný adaptér USB-C – DA300


54,00 €
s DPH

45 € bez DPH


Tento mobilný adaptér Dell USB-C - DA300, vybavený najširšou škálou dostupných portov vrátane HDMI, DP, VGA, Ethernet, USB-C a USB-A, ponúka bezproblémové pripojenie videa * a možnost sietového a dátového pripojenia v elegan...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: DELL-DA300
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Tento mobilný adaptér Dell USB-C - DA300, vybavený najširšou škálou dostupných portov vrátane HDMI, DP, VGA, Ethernet, USB-C a USB-A, ponúka bezproblémové pripojenie videa * a možnost sietového a dátového pripojenia v elegantnom a kompaktnom prevedení. Vdaka pripojeniu k displejom s rozlíšením 4K pri frekvencii 60 Hz ** získate ostré a jasné rozlíšenie bez negatívneho vplyvu na výkon. Porty USB-A a USB-C pre pripojenie periférnych zariadení umožnujú pripojit dalšie podporované periférne zariadenia **** a využit rýchlejších prenosov súborov prostredníctvom rozhrania SuperSpeed ??USB s rýchlostou prenosu dát 10 Gb / s ***. Inovatívne navrhnutý adaptér sa zmestí do tašky a je vybavený skrytým káblom umožnujúcim úhladné uloženie. Dlhšie koaxiálny kábel zaruruje väcšiu flexibilitu. Umožnuje pracovat s rôznymi druhmi usporiadanie od typu clamshell cez zariadenia 2 v 1 po odnímatelná zariadení a poskytuje lepšiu a spolahlivú kvalitu signálu. Stací ho zapojit a môžete vyrazit na cesty - nie je potrebné inštalovat žiadne ovládace. Najlepšie funguje s pocítacmi Dell a podporuje funkcie obchodnej triedy Dell *****.

Najkomplexnejšie, kompaktný adaptér 6 v 1 typu USB-C.
Mobilné adaptér Dell USB-C - DA300, vybavený najširšou škálou dostupných portov vrátane HDMI, DP, VGA, Ethernet, USB-C a USB-A, ponúka bezproblémové pripojenie videa * a možnost sietového a dátového pripojenia v elegantnom a kompaktnom prevedení.

Získajte ostré a jasné rozlíšenie 4K pri frekvencii 60 Hz **.
Mobilné adaptér Dell USB-C, ktorý podporuje rozlíšenie 4K pri frekvencii 60 Hz **, umožnuje pripojenie k displejom s vysokým rozlíšením bez negatívneho vplyvu na výkon. Jednoducho pripojte pocítac k monitoru alebo projektoru prostredníctvom portu DisplayPort alebo HDMI 2.0. Použitie starších videoportu je tiež velmi rýchle vdaka lahko dostupnému portu VGA tohto adaptéra.

Rýchle rozhranie SuperSpeed USB s rýchlostou prenosu dát 10 Gb / s ***
Porty USB-A a USB-C pre pripojenie periférnych zariadení umožnujú pripojit dalšie podporované periférne zariadenia **** a využit rýchlejších prenosov súborov prostredníctvom rozhrania SuperSpeed USB s rýchlostou prenosu dát 10 Gb / s ***.

Inovatívny dizajn
Malý, okrúhly adaptér sa úhladne zmestí do tašky a skrytý kábel je možné predlžit alebo zasunút otocením horného a spodného krytu adaptéra a umožnit tak lahké uloženie. Dlhšie koaxiálny kábel zarucuje flexibilitu. Umožnuje pracovat s rôznymi druhmi usporiadanie od typu clamshell cez zariadenie 2 v 1 po odnímatelná zariadení a poskytuje lepšiu kvalitu signálu všade, kam vás pracovné povinnosti zavedú.

Jednoduché pripojenie plug and play. Najlepšie pracuje so systémami Dell.
Lahko použitelný adaptér je pripravený na použitie ihned po pripojení - nie je nutná inštalácia externých ovládacov. Spárovanie adaptéra so systémami Dell zarucí funkcie obchodnej triedy *****, napríklad odovzdávanie adresy MAC, spúštanie v režime PXE alebo funkciu Wake-on-LAN. Pracuje s väcšinou operacných systémov vrátane systémov Windows a Mac.

Konektivita
* 1x USB
* 1x USB-C
* 1x HDMI
* 1x VGA
* 1x DisplayPort
* 1x Ethernet RJ-45

Kompatibilita OS
* Win 7/8 / 8.1 / 10, Mac

Kompatibilita
* Dell Latitude 3390 2 In 1
* Dell Latitude 5280
* Dell Latitude 5289 2-in-1
* Dell Latitude 5290
* Dell Latitude 5290 2 in 1
* Dell Latitude 5480
* Dell Latitude 5490
* Dell Latitude 5580
* Dell Latitude 5590
* Dell Latitude 7280
* Dell Latitude 7285 2-in-1
* Dell Latitude 7290
* Dell Latitude 7380
* Dell Latitude 7389 2-in-1
* Dell Latitude 7390
* Dell Latitude 7480
* Dell Latitude 7490
* Dell Precision 17 7000 Series (7720)
* Dell Precision 3520
* Dell Precision 5520
* Dell Precision 7520
* Dell XPS 13 9370
* Dell XPS 15 (9560)
* Dell XPS 9365

* V jednej chvíli je podporovaný iba jeden obrazový výstup.

** K dispozícii s pocítacmi, ktoré podporujú DP 1.3 a vyšší s displeji s rozlíšením 4K.

*** Ked je adaptér pripojený k portu USB-C / Thunderbolt (3 A / 5 V) - sú podporované dva porty USB-C a USB-A pre pripojenie periférnych zariadení s rýchlostou prenosu súborov 10 GB / s USB 3.1 2. gén . Ak je adaptér pripojený k portu USB-C / Thunderbolt (1,5 A / 5 V) - je podporovaný iba jeden z dvoch portov USB-C a USB-A pre pripojenie periférnych zariadení s prenosovou rýchlostou USB 2.0 až 480 Mb / s podla poradie pripojenie (podporované je periférne zariadenie pripojené k portu USB-C alebo USB-a ako prvý)

**** Myši, klávesnice, adaptéry bezdrôtových myší, vybrané disky SSD a disky flash USB

***** Funkcia obchodnej triedy Dell:
• spúštanie v režime PXE (Pre eXecution Environment Boot) - Umožní vzdialené riešenie problémov pocítaca, ktorý je pripojený k sieti prostredníctvom sietovej karty.
• Wake-on-LAN - Spustí pocítac vzdialene pomocou signálu prostredníctvom siete LAN.
• Odovzdávanie adresy MAC - Odovzdávanie adries MAC využíva iba jedinecnú adresu MAC zadanú do systému BIOS (Basic Input / Output System) pocítaca - prepíše adresu MAC adaptéra pri každom pripojenie notebooku k sieti a zaistí tak stále rovnakú adresu MAC pocítaca bez ohladu na aktuálne použitý adaptér USB-C.
DELL
DELL-DA300
5397184048566

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Dokovacie stanice a replikátory
Určenie
Pre notebooky
Rozhranie (vstupný konektor)
USB-C
Určené pre
_