SODIMM DDR4 8GB 2133MHz TRANSCEND 2Rx8 CL15, voľne ložené


53,33 €
s DPH

44.44 € bez DPH


Typ pamäťového modulu:SODIMM DDR4; Kapacita pamäte:8 GB; Frekvencia pamäťového modulu (v MHz):2133; CAS latency:15
Dostupnosť: nie je skladom Kód: TS1GSH64V1H - bulk


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Moduly Transcend™ pre notebooky, ktoré boli od základu navrhnuté špeciálne na použitie v prenosných počítačoch, používajú najkvalitnejšie dostupné značkové čipy DRAM, ktoré sa vyberajú na použitie až po absolvovaní prísneho hodnotenia výkonu a stability vrátane prísneho testovania v extrémnych prostrediach. Tieto kompaktné pamäťové moduly ponúkajú bezkonkurenčnú úroveň kompatibility a stability, ktorá výrazne prevyšuje konkurenciu. Pamäťové moduly Transcend, ktoré sú vhodné na použitie v notebookoch prakticky všetkých značiek a typov, sú základom mnohých kvalitných a spoľahlivých počítačov. Okrem toho, aby bola zabezpečená maximálna kompatibilita a stabilita medzi platformami, každý modul je testovaný v mnohých rôznych konfiguráciách systému, ktoré zahŕňajú bežné notebooky a populárne softvérové programy.

https://www.transcend-info.com/Products/No-695

.

TRANSCEND
TS1GSH64V1H - bulk
985086

Tabuľka dát

Velikost paměti RAM (GB)
8