DDR5 16GB 4800MHz GIGABYTE CRUCIAL DIMM


87,81 €
s DPH

73.18 € bez DPH


Typ pamäťového modulu:DDR5; Kapacita pamäte:16 GB; Frekvencia pamäťového modulu (v MHz):4800
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 20SD9-500016-10R


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Crucial 16 GB DDR5-4800 UDIMM

  • Rýchlejšie načítanie a prenosy súborov - Pamäť Crucial DDR5 Desktop Memory dokáže vášmu počítaču pri spustení poskytnúť o 50 % viac dát ako pamäť DDR4, čo vedie k rýchlejšiemu načítaniu, prenosu súborov, sťahovaniu, obnovovacím frekvenciám a menšiemu oneskoreniu5. Vďaka vyššej účinnosti zbernice je technológia DDR5 nielen rýchlejšia ako predchádzajúca generácia, ale aj lepšia.
  • Svižnejší multitasking - Crucial DDR5 ponúka o 50 % vyššie rýchlosti ako DDR4 pri uvedení na trh, čím používateľom poskytuje extrémny výkon hneď po vybalení. Ešte pôsobivejšie je, že pamäť Crucial DDR5 je optimalizovaná na vyšší výkon a multitasking, a to nielen počas testovania, ale aj v reálnych podmienkach. Otváranie viacerých kariet prehliadača a prepínanie medzi aplikáciami je teraz citlivejšie ako kedykoľvek predtým.
  • Extrémne inovácie pre stabilný výkon - Crucial DDR5 predstavuje extrémny krok vpred v inžinierstve oproti predchádzajúcej generácii s dvoma nezávislými 32-bitovými kanálmi na modul pre optimalizovaný výkon. Pamäť Crucial DDR5 je navrhnutá s technológiou on-die ECC (ODECC) na úrovni komponentov pre dlhodobú stabilitu a je navrhnutá tak, aby si zachovala rovnakú spoľahlivosť ako predchádzajúca generácia, a to aj pri náročných požiadavkách na počítače novej generácie.
  • Optimalizovaná energetická účinnosť - Pre lepšiu účinnosť a stabilitu zavádza Crucial DDR5 reguláciu napätia na module pomocou integrovaného obvodu riadenia napájania (PMIC), ktorý bol pri starších pamäťových technológiách na základnej doske. Výsledkom je lepšia signalizácia a čistejšie napájanie modulov (DIMM). Okrem toho je prevádzkové napätie modulu DDR5 iba 1.1 V v porovnaní s 1 V pri DDR4.2V.
  • Kvalita Micron - overená spoľahlivosť, ktorej môžete dôverovať - Ako vertikálne integrovaná spotrebiteľská značka spoločnosti Micron sa Crucial teší dôvere miliónov ľudí, pokiaľ ide o spoľahlivosť, výkon a kompatibilitu. Na rozdiel od výrobcov modulov zahŕňa náš jedinečný vzťah so spoločnosťou Micron hlbšiu úroveň inžinierskej spolupráce, aby sme z našich produktov vyťažili každý gram výkonu bez toho, aby sme ohrozili ich spoľahlivosť. Vďaka viac ako 43 rokom špičkovej výroby spoločnosti Micron a viac ako 25 rokom vývoja spotrebiteľských produktov spoločnosti Crucial poskytuje Crucial DDR5 našu obmedzenú doživotnú záruku a výkon, ktorému môžete dôverovať. Pokiaľ ide o pamäť, neuspokojte sa s menšou.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

technológia DDR5
rýchlosť DDR5-4800
rýchlosť PC PC5-38400
hustota 16 GB
typ modulu UDIMM
Typ DIMM Nevypĺňané
oneskorenie CAS 40
Rozšírené časovanie 40-39-39
napätie 1.1V
Množstvo súpravy 1
Záruka Obmedzená životnosť

.

GIGABYTE
20SD9-500016-10R

Tabuľka dát

Záruka
99 Doživotní
Typ pamäťového modulu
DDR5
Využití paměti
PC
Frekvence paměti RAM (GHz)
4.8
Velikost paměti RAM (GB)
16