4.83
  • 5
    33
  • 4
    7
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

DDR 4 ............... 8 GB . 3600MHz . CL18 SR .......... GOODRAM IRDM PRO deep black


28,97 €
s DPH

24.14 € bez DPH


Pamäťové moduly IRDM PRO DDR4 Deep Black sú navrhnuté pre hráčov a nadšencov. Je to perfektné riešenie navrhnuté pre procesory „next-gen“, ktoré mali premiéru koncom roka 2020. Moduly sú postavené pomocou špeciálne vybraných pamäťových ...
Dostupnosť: skladom Kód: IRP-K3600D4V64L18S/8G
Predpokladaný dátum expedície: 02.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Pamäťové moduly IRDM PRO DDR4 Deep Black sú navrhnuté pre hráčov a nadšencov. Je to perfektné riešenie navrhnuté pre procesory „next-gen“, ktoré mali premiéru koncom roka 2020. Moduly sú postavené pomocou špeciálne vybraných pamäťových čipov a 8-vrstvového čierneho PCB. To všetko je uzavreté v štýlových chladičoch odvádzajúcich teplo dostupných v novej farbe Deep Black.


Moduly IRDM PRO sú vybavené nízkoprofilovými vylepšenými chladičmi odvádzajúcimi teplo a zaisťujúcimi stabilnú prevádzku počítača.


Matný, čierny a rovnomerný chladič pamäte vyhovuje súčasným trendom, a preto bude IRDM PRO Deep Black fungovať dobre vo vlastných počítačoch postavených so zameraním na čistotu a estetiku formy.
Chladič nesie minimalistické logo značky vyrobené v polomatnej čiernej farbe. Udržanie celého modulu v odtieňoch čiernej mu dodáva charakter, čo ocenia hráči a nadšenci, ktorí sa rozhodli pre štýlové riešenia.



Výhody:

- vysoká kvalita a doživotná záruka

- minimalistický dizajn

- štýlove riešenie pre hráčov






Kapacita:
8 GB



Technológia:
DDR4



Frekvencia:
3600 MHz



Kontrola chýb: bez ECC



CAS Latencia: CL18



Prevedenie: DIMM





GOODRAM
IRP-K3600D4V64L18S/8G
5908267960981

Tabuľka dát

Prevedenie
DIMM / UDIMM
Použitie
Herná
Určenie
Pre stolné počítače
Typ pamäte
DDR4
Časovanie
CL18
Podpora ECC
Nie
Pamäť [GB]
8 GB
Registered
Nie
Modelový rad
GOODRAM IRDM X