4.62
  • 5
    25
  • 4
    7
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    1

Garmin Varia cyklo-radar RTL515


186,92 €
s DPH

155.77 € bez DPH


Tretia generácia cyklo-radaru Varia™ pre bezpecnejšiu jazdu na cestách. Aktívny cyklo-radar vás pri jazde upozornuje na vozidlá približujúce sa zozadu a v rovnakom momente zacne blížiacemu vozidlu signalizovat vašu prítomnost na ceste. Spät...
Dostupnosť: skladom Kód: 010-02375-00
Predpokladaný dátum expedície: 02.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Tretia generácia cyklo-radaru Varia™ pre bezpecnejšiu jazdu na cestách. Aktívny cyklo-radar vás pri jazde upozornuje na vozidlá približujúce sa zozadu a v rovnakom momente zacne blížiacemu vozidlu signalizovat vašu prítomnost na ceste. Spätné bezpecnostné (cervené) LED svetlo zabezpecí dostatocnú viditelnost a približujúce vozidlo upozorní na vašu prítomnost zmenou intenzity svetla (blikania). Cyklo-radar Varia™ je riešením pre lepšiu bezpecnost cyklistov pri jazde na bežnej cestnej komunikáií, kde dochádza k castným nehodám spôsobených nárazom vozidla zozadu. Varia™ dokáže zaregistrovat a upozornit jazdca na približujúce sa vozidlá až zo vzdialenosti 140 metrov. V rámci nastavenia spustí pripojená jednotka alarm (zvukové upozornenie) ihned po zaregistrovaní vozidla. Varia™ rozoznáva aj rýchlost vozidla a pokial sa približuje príliš rýchlo, tak sa displej sfarbí do cervena a spätné LED svetlo zmení (zvýši) intenzitu (blikania).
GARMIN
010-02375-00
753759254117

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)

Súvisiace produkty 2