Garmin Alpha 100 + T5 + SK/EU TOPO


798,38 €
s DPH

665.32 € bez DPH


Najnovšia generácia systému pre sledovanie psov Alpha 100 s dotykovým displejom a celkom novým obojkom >>>T 5...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-01041-A3
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Najnovšia generácia systému pre sledovanie psov Alpha 100 s dotykovým displejom a celkom novým obojkom >>>T 5<<< . Spojenie technológií GPS s podporou GLONASS a VHF vám dá prehlad o každom kroku vášho psa pri polovacke, záchranárskej cinnosti ci prechádzke. Nový T 5 obojok je vybavený GPS/GLONASS príjimacom pre dokonalý príjem signálu a sledovanie za akýchkolvek podmienok prostredia s podporou novej funkcionality pre nastavenie geozón s upozorneniami.

astro

Hlavné prednosti a vylepšenia Alpha 100

EMERGENCY ALERT - upozornenia na nebezpecenstvo: používatelia Alpha 100 majú možnost jednoducho zdielat svoju aktuálnu polohu spolu s dalšími a v prípade nebezpecenstva (priblíženie) spustit alarm.
ALPHA TRACKING - sledovanie aktivity dalších používatelov Alpha 100 s prednastavenými správami.
DISTANCE ALERTS - upozornenia na vzdialenost resp. rádius: nastavte si rádius pre spustenie upozornenia pokial sa pes dostane mimo zvoleného rádius v danej geozóne.

Hlavné prednosti a vylepšenia obojok T5

MORE CONTROL - funkcia umožnuje vzdialene spustit na obojku vibráciu alebo zvukové upozornenie podla potreby.
HIGH UPDATE RATE - obnovovacia frekvencia obojku zvýšená už na každé 2,5 sekundy pre castejšiu aktualizáciu polohy psa.
REMOTE LIGHT - aktivujte si LED diódu integrovanú na obojku pre vyššiu bezpecnost a lepšiu viditelnost. LED osvetlenie je priamo viditelné až do dialky 90m.
RESCUE MODE - po spustení sa obojok automaticky aktivuje do úsporného režimu s cielom predlžit výdrž batérie napr. pri dohladání zatúlaného psa.

Zariadenie Alpha 100 a T5 používa rádiovú VHF technológiu k zistovaniu polohy psov vo svojom prostredí. Používanie rádiového VHF zariadenia je v Európe všeobecne regulované predpismi. Produkty Alpha 100 + T5 sú schválené na používanie v niektorých krajinách EÚ, vrátane Slovenska. Priemyselná norma CE pod císlom CE0470(!) a CE0681(!). Používanie je povolené v niektorých krajinách Európy na konkrétnych frekvenciách. Podrobnosti k zmenám a podmienkam používania nájdete na uvedenom odkaze > > Astro Legal
GARMIN
010-01041-A3
753759127473