4.6
  • 5
    3
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Garmin Edge 1030 EU Bundle


547,03 €
s DPH

455.86 € bez DPH


Nová "vlajková lod" medzi cyklopocítacmi s GPS a navigáciou pre nárocných! V ponuke doplna model > Edge 1030 navyše dodávaný s pulzomerom a snímacmi rýchlosti a kadencie. Vysoký štandard výbavy s farebným dotykovým displejom...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 010-01758-11
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Nová "vlajková lod" medzi cyklopocítacmi s GPS a navigáciou pre nárocných! V ponuke doplna model > Edge 1030 navyše dodávaný s pulzomerom a snímacmi rýchlosti a kadencie. Vysoký štandard výbavy s farebným dotykovým displejom s podporou ovládania aj v rukaviciach je doplnený o prepracované a rozšírené funkcie, ktoré sú dostupné iba na Edge 1030 . Ci už „hltáte“ kilometre na cestách, alebo skôr uprednostníte MTB, Edge 1030 bude pridanou hodnotou každej jazdy. Hlavnými prednostami nového Edge 1030 je celkom nový displej s uhloprieckou až 3,5" (88.9 mm), výdrž batérie až do 20 hodín s možnostou externého napájania vdaka volitelnej externej batérií >Garmin charge™ power pack , Trendline™ routing na základe popularity trás, možnost odosielania preddefinovaných správ* priamo cez displej, predištalované aplikácie > Connect IQ™ store - Strava Live Segments, TrainingPeaks.

Prepracované používatelské rozhranie ponúka nové možnosti nastavenia zobrazenia v závislosti od typu aktivity (cestná cyklistika, MTB, indoor a pod.) a pripojených snímacov. Bonusom je tiež dodávaný vysunutý IN-LINE držiak Edge >Vysunutý IN-LINE držiak - umožnuje montáž vášho Edge 1030 v jednej línií s riadidlami a nie nad ich úrovnou, co robí váš Edge viac aerodynamickým a ulahcuje montáž a demontáž iného príslušenstva ako napr. zariadenia Varia alebo Power packu.
GARMIN
010-01758-11
753759173777

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)