4.77
  • 5
    41
  • 4
    12
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Xerox VersaLink B400, čiernobiela laserová. tlačiareň, A4, 47 strán za minútu, USB/Ethernet, 1200 dpi, 1 GB, DUPLEX


554,42 €
s DPH

462.02 € bez DPH


Skutočné rozlíšenie tlačiarne (v DPI):1200x1200; Tlačové technológie:Laserová; Rozhranie tlačiarne:USB, Sieťové; Maximálny formát tlače/média:A4; Maximálna rýchlosť tlače (A4 za minútu):45; Štandardný počet vstupných zásobníkov:1; Automatická obojstranná tlač (Duplex); Maximálny počet vstupných zásobníkov:4
Dostupnosť: nie je skladom Kód: B400V_DN


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Tlačiareň Xerox VersaLink B400

Či už budete tlačiareň Xerox VersaLink B400 a multifunkčnú tlačiareň VersaLink B405 (obe vybavené technológiou Xerox
ConnectKey) používať samostatne,
alebo ako súčasť skupiny podnikových zariadení, váš tím zažije novú úroveň produktivity. Môžete pracovať tak, ako vám to vyhovuje, z akéhokoľvek zariadenia, s maximálnym zabezpečením a jednoduchým prístupom do cloudu a siete.

Jednoduché dosiahnutie optimalizovanej produktivity

Hneď po vybalení tlačiarne Xerox VersaLink B400 alebo multifunkčnej tlačiarne VersaLink
B405 sa môžete spoľahnúť na konzistentné a bezproblémové spracovanie úloh, ktoré zefektívni vaše podnikanie. Od jednoduchých sprievodcov inštaláciou, ktoré zvládne každý používateľ, až po podrobné možnosti konfigurácie - všetko je pripravené na to, aby ste mohli začať bez problémov.
vďaka našej osvedčenej technológii dráhy papiera získate zariadenie, ktoré je maximálne spoľahlivé.
zariadenie VersaLink ponúka mnoho funkcií a technológií spoločnosti Xerox, ktoré vám ušetria čas. Sú navrhnuté tak, aby urýchlili zdieľanie informácií a optimalizovali neefektívne pracovné postupy. Funkcie skenovania a náhľadu faxu zabezpečujú presnosť údajov a funkcia optického rozpoznávania znakov (OCR) rozširuje možnosti skenovania dokumentov.
tlačte s úplným pokojom, pretože zariadenia VersaLink poskytujú celý rad funkcií na zabezpečenie vysokej úrovne bezpečnosti vrátane zabezpečenej tlače a overovania pravosti kariet na kontrolu prístupu.

Úplne nový spôsob práce

Na prispôsobiteľnom päťpalcovom farebnom dotykovom displeji môžete ťuknutím, potiahnutím a zoštipnutím ovládať úlohy a funkcie rovnako jednoducho ako na mobilnom zariadení.
predinštalované aplikácie Xerox ConnectKey vám umožnia optimalizovať pracovný tok v kancelárii a vďaka prístupu do rozsiahlej galérie aplikácií Xerox App Gallery budete môcť pridať nové funkcie, ako napríklad službu Xerox Easy Translator, ktorá dokáže rýchlo preložiť naskenované dokumenty do rôznych jazykov.
úlohy môžete rýchlo a jednoducho nastaviť uložením spoločných nastavení pomocou predvolieb. Simple ID poskytuje rýchly, jednoduchý a bezpečný prístup k predvoľbám úloh a bežne používaným aplikáciám prostredníctvom prispôsobenej predvolenej obrazovky - jednotlivým používateľom a skupinám stačí na získanie prístupu raz zadať svoje používateľské meno a heslo.

Maximálna mobilita pre každý štýl práce

Multifunkčné tlačiarne VersaLink B400 a VersaLink B405 vám umožnia pracovať na
kdekoľvek a akokoľvek - s priamym prístupom na Google Drive™, Microsoft OneDrive a DropBox™ a prístupom k ďalším aplikáciám prostredníctvom Xerox App Gallery.
možnosť pripojenia a tlače z viacerých zariadení je dnes pre zamestnancov veľmi dôležitá a zariadenia VersaLink túto výzvu bez problémov riešia pomocou nasledujúcich služieb a technológií: Wi-Fi a Wi-Fi Direct, Apple AirPrint, Google Cloud Print™, Xerox Print Service for Android™, párovanie s dotykom Near Field Communication (NFC) a Mopria.
na adrese www.xerox.com/mobile a dozviete sa, prečo sú produkty Xerox jedinou voľbou pre dnešných mobilných pracovníkov.

Technológia Xerox ConnectKey - centrum pripojenia pre kompletný kancelársky ekosystém.

Spoločnosť Xerox vytvorila moderné pracovisko a spôsobila revolúciu v produktivite. Vďaka konzistentnému používateľskému prostrediu v širokej škále zariadení, mobilnému a cloudovému pripojeniu a rastúcej knižnici aplikácií na rozšírenie funkcií budete môcť pracovať rýchlejšie, lepšie a inteligentnejšie.
intuitívne používateľské rozhranie
Výrazne vylepšený a zároveň známy spôsob interakcie, ktorý poskytuje prostredie podobné tabletu s dotykovým ovládaním, podporou gest a jednoduchými možnosťami prispôsobenia.
pripravenosť na mobilné zariadenia a cloud
Okamžité pripojenie ku cloudu a mobilným zariadeniam priamo z používateľského rozhrania s prístupom k predinštalovaným cloudovým službám, ktoré vám umožnia pracovať kdekoľvek, kedykoľvek a akokoľvek.

Prvotriedne zabezpečenie
Získate kompletnú viacúrovňovú ochranu dokumentov a údajov, ochranu pred novými hrozbami vrátane eliminácie a možnosť splniť alebo prekročiť požiadavky na dodržiavanie predpisov.

Prístup k službám novej generácie
Získajte úplnú kontrolu nad tlačovým prostredím vďaka vzdialenému monitorovaniu služieb a spotrebného materiálu, vzdialenej konfigurácii a jednoduchej integrácii spravovaných tlačových služieb Xerox, aby ste mohli pracovať efektívnejšie a účinne spravovať svoje zdroje.

Brána do sveta nových možností
Získajte prístup k funkciám prostredníctvom aplikácií a okamžite rozšírte svoje možnosti pomocou aplikácie Xerox App Gallery, kde nájdete praktické aplikácie navrhnuté na optimalizáciu vašich digitálnych pracovných postupov alebo požiadajte našich partnerov o inovatívne obchodné riešenia na mieru.

Viac informácií o tom, ako môžete pracovať inteligentnejšie, nájdete na www.connectkey.com

Predstavujeme jedinečnú dotykovú obrazovku

Zoznámte sa s našou päťpalcovou farebnou kapacitnou dotykovou obrazovkou s používateľským rozhraním, ktoré ponúka novú úroveň všestrannosti a širokú škálu možností prispôsobenia.
získate známe mobilné prostredie s podporou gest a aplikácií pre konkrétne úlohy, ktoré majú jednotný vzhľad a ovládanie, takže aj tie najnáročnejšie úlohy vyžadujú menej krokov.

Veľmi intuitívne rozvrhnutie vás prevedie každou úlohou od začiatku až do konca. Vďaka prirodzenej hierarchii sú dôležité funkcie umiestnené v hornej časti obrazovky a bežne používané možnosti sú v popredí. Nepáči sa vám umiestnenie funkcie alebo aplikácie?

Prispôsobte si rozloženie podľa svojich požiadaviek.
táto bezkonkurenčná rovnováha hardvérových technológií a softvérových funkcií umožňuje každému používateľovi multifunkčného zariadenia VersaLink B400 alebo VersaLink B405 pracovať efektívnejšie.

Technické špecifikácie

  • Rýchlosť./min. vo formáte listu / do 45 strán./min. vo formáte A4
  • Pracovný cyklus./mesiac
  • Procesor/pamäť: Dvojjadrový, 1,05 GHz / 2 GB
  • Ethernet 10/100/1000 Base-T, vysokorýchlostný USB 3.0, Wi-Fi 802.11n a Wi-Fi Direct s voliteľnou súpravou Wi-Fi Kit (podporuje súčasné káblové a bezdrôtové pripojenie), technológia NFC s funkciou tap-to-pair
  • Rozlíšenie tlače: až 1200 x 1200 dpi (zvýšená kvalita)
.
XEROX
B400V_DN
095205842753

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Maximálny formát tlače/média
A4
Skutočné rozlíšenie tlačiarne (v DPI)
1200x1200
Rozhranie tlačiarne
Sieťové
USB
Maximálna rýchlosť tlače (A4 za minútu)
45
Štandardný počet vstupných zásobníkov
1
Maximálny počet vstupných zásobníkov
4
Funkcie
Oddelené náplne
Čítačka pamäťových kariet
Technológia tlače
Laserová
Automatický duplex
Áno

Súvisiace produkty 17

Belkin přepěťová ochrana BSV400 - 4-zásuvka, 2m

Cena 30,82 €
skladom
Tato přepěťová ochrana chrání váš osobní počítač a další nahraditelné zařízení před poškozením, ztrátě dat, a zhroucení systému.Čtyři zásuvky s přepěťovou ochranou525 joulů přepěťovou ochranou2 m kabel2-pól...

BELKIN SurgeStrip přepěťová ochrana, 6 zásuvek, 2 USB

Cena 47,69 €
skladom
Slouží jako ochrana proti následkům náhlého kolísání napětí v síti. 6 zásuvek poskytne vynikající ochranu před přepětím pro laptopy, tiskárny, externí pevné disky a další těžko nahraditelná zařízení. Dva praktické konektory USB (2,4 A) slou...

Belkin přepěťová ochrana BSV603 - 6-zásuvka, 2m

Cena 35,66 €
nie je skladom
Kompaktní pasivní přepěťová ochrana od společnosti Belkin je určena pro počítače a další domácí elektronické spotřebiče a kancelářskou techniku.Šest zásuvek s přepěťovou ochranou650 joulů přepěťovou ochranou 2 m kabel2-p...