Bezpečnostný kábel DICOTA T-Lock zasúvací, s kľúčom, štrbina 3x7 mm


34,14 €
s DPH

28.45 € bez DPH


Typ príslušenstva:Zámky
Dostupnosť: nie je skladom Kód: D31235


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Bezpečnostný káblový zámok T-Lock zasúvací, s kľúčom, štrbina 3x7 mm

Notebook sa dá ukradnúť v okamihu. Stratí sa drahý hardvér a dôležité údaje. To môže vyžadovať veľa práce a veľké náklady. Polícia, poistenie, obnova dát atď. Odpoveďou je cielená prevencia - s kvalitným zámkom od spoločnosti DICOTA. Bezpečnostný kábel T-Lock Retractable presvedčí svojím funkčným a kompaktným dizajnom konštrukcie. Stlačením tlačidla možno kábel zrolovať na pohodlnú prepravu. Jednoduché a ideálne počas cestovania.

Tento zámok DICOTA je vhodný pre všetky štandardné sloty T-Lock (T-Bar*): notebooky, projektory, tlačiarne a monitory možno účinne zabezpečiť. V súčasnosti výrobcovia zariadení používajú tri rôzne formáty pre zásuvky zámku. Bezpečnostný kábel T-Lock Retractable je vhodný pre všetky modely s bežne používanou drážkou 3 x 7 mm. Pomocou troch rôznych dodávaných dištančných podložiek sa optimálne prispôsobí puzdrám s rôznou hrúbkou a zabezpečí bezproblémové uchytenie vášho zariadenia. Využívajte vysokú flexibilitu konštrukcie pracoviska - valec aj samotná zatváracia hlava sa dajú plne otáčať. Vďaka funkcii push-to-lock možno zámok zabezpečiť jednou rukou bez použitia kľúča. Zabezpečte počítač (vložením zámku T-Lok do otvoru) alebo akýkoľvek iný predmet, napríklad batoh, vložením zámku T-Lok do otvoru zámku karosérie. Rýchle, jednoduché a spoľahlivé. Viacžilové oceľové lano s plášťom je 1.3 m dlhý a má priemer 2.4 mm. Súčasťou dodávky sú dva kľúče. Tento zámok je samostatná verzia a nie je možné ho integrovať do väčšieho uzamykacieho systému.*T-Bar™ je ochranná známka tretej strany bez spojenia so spoločnosťou DICOTA SCHWEIZ AG.
Vhodné pre všetky zariadenia s bežne používanou drážkou 3 x 7 mm
Jednoduchá inštalácia s funkciou push-to-lock
Súčasťou dodávky sú dva kľúče
Viacžilové oceľové lanko s povrchovou úpravou, 1.s dĺžkou 3 m a priemerom 4.4 mm
Navíja sa stlačením tlačidla pre pohodlnú prepravu a priestorovo úsporné skladovanie
Flexibilná konštrukcia pracoviska vďaka otočnej uzatváracej hlave a valcu
Dodávané tri dištančné podložky na zabezpečenie bezproblémovej montáže pre rôzne modely (0.4/0.8/1.6 mm).

DICOTA
D31235
7640158664391

Tabuľka dát

Záruka
24 Měsíc(ů)
Typ príslušenstva
Zámky