SONOS PLAY 5 Gen 2 White reproduktor


592,20 €
s DPH

493.5 € bez DPH


Bezdrôtový prehrávač hudby- SONOS hardvér aj softvér je navrhnutý produkovať bohatý a silný HiFi zvuk, ktorý je krištáľovo čistý pri akejkoľvek hlasitosti.- Zosilňovač: Šesť digitálnych zosilňovačov v...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PL5G2EU1
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Bezdrôtový prehrávač hudby

- SONOS hardvér aj softvér je navrhnutý produkovať bohatý a silný HiFi zvuk, ktorý je krištáľovo čistý pri akejkoľvek hlasitosti.
- Zosilňovač: Šesť digitálnych zosilňovačov v Class-D sú perfektne vyladené tak, aby zodpovedali reproduktorom a akustickej architektúre.
- Výškové reproduktory: Tri výškové meniče vytvoria ostrú a presnú vysokofrekvenčnú odozvu.
- Stredo-basové reproduktory: Tri špecializované stredo-basové meniče zabezpečia vernú reprodukciu stredných frekvencií dôležitých pre presné prehrávanie vokálov a nástrojov a zároveň poskytujú hlboké a bohaté basy.
- Audio line-in: Automatická detekcia 3,5 mm audio vstupu
- Stereo nastavenie do páru: Nastavte dva prehrávače PLAY:5 ako samostatný ľavý a pravý kanál pre intenzívny zážitok stereo počúvania. Umiestnite zvisle pre cielenejší priestor alebo na bok pre širšie zvukové pokrytie.
- 5.1 Home Theatre: Pridajte dva prehrávače PLAY:5 k prehrávaču PLAYBAR pre skutočný zážitok z priestorového zvuku.

- Podporované audio formáty: Podpora komprimovaného formátu MP3, iTunes Plus, WMA (vrátane nakúpených stiahnutých Windows Media súborov), AAC (MPEG4), AAC +, Ogg Vorbis, Apple Lossless, FLAC (bezstratový) hudobných súborov a rovnako nekomprimované subory WAV a AIFF. Natívna podpora pre vzorkovaciu frekvenciu 44,1 kHz. Dodatočná podpora pre vzorkovacie frekvencie 48 kHz, 32 kHz, 24 kHz, 22 kHz, 16 kHz, 11 kHz a 8 kHz. Poznámka: Apple "Fairplay", WMA DRM a WMA Lossless formáty nie sú v súčasnej dobe podporované. Skôr zakúpené Apple "Fairplay" skladby s ochranou DRM môže byť aktualizované.
- Podporované hudobné služby: Sonos hladko spolupracuje s väčšinou hudobných služieb, vrátane Pandora, Spotify, Deezer a SoundCloud. Úplný zoznam je na odkaze http://www.sonos.com/streaming-music.
- Operačné systémy (pre uložené súbory): Windows® XP SP3 a vyšší; Mac OS X 10.7 alebo vyšší; NAS (Network Attached Storage) zariadenia s podporou CIFS
- Podporované internetové rádio: Streamovanie MP3, WMA
- Podporovaný obal albumu: JPEG, PNG, BMP, GIF
- Zdroje hudby Apple AirPlay: Pripojte Apple AirPlay hudobný zdroj, ako napríklad Apple AirPort Express k akémukoľvek Sonos prehrávač s Line-In. Užite si pesničky z vášho iPhonu, iPadu alebo iPodu touch v akejkoľvek alebo v každej miestnosti v dome.
- Podporované Playlisty: iTunes, Rhapsody, WinAmp, Windows Media Player
- Režimy prehrávania: Crossfade, náhodné prehrávanie, opakovanie

Technické špecifikácie

- Bezdrôtové pripojenie: Spolupracuje vo vašej domácej Wi-Fi sieti s akýmkoľvek 802.11b/g, 2,4 GHz vysielania schopným smerovačom. Funguje na SonosNet so zabezpečeným AES šifrovaním, rovnocenej bezdrôtovej siete zameranej výhradne pre váš systém Sonos a s obmedzením rušenia WiFi.
- SonosNet Extender: Funkcia rozšíriť a posilniť dosah SonosNet 2.0.
- Ethernetový port: Jeden port 10/100 Mbps Ethernet?Všeobecné informácie
- Napájanie: AC 100-240 V, 50-60 Hz, univerzálny vstup
- Skladovacia teplota: -20 °C až 70 °C
- Prevádzková teplota: 0 °C až 40 °C
- Ovládanie: Dotykové rozhranie s hlasitosťou hore/dole, predchádzajúca/ďalšia skladba a play/pause.
- Stavový indikátor: Svetlo signalizuje stav PLAY:5.
- Mikrofóny: Dva vstavané mikrofóny, ktoré umožnia vylepšenie ladenia Trueplay.
- Odolnosť voči vlhkosti: Navrhnuté tak, aby vydržali vysokej vlhkosti. (PLAY: 5 nie je vodotesný a odolný proti vode.)
- Povrchová úprava: Biela matná alebo čierna matná skriňa, grafitová mriežka.
- Multi-jazyková podpora: Sonos System Software podporuje: dánčinu, holandčinu, angličtinu, francúzštinu, nemčinu, taliančinu, japončinu, nórčinu, zjednodušenú čínštinu, španielčinu, švédčinu a brazílsku portugalčinu.

Obsah balenia

- PLAY:5
- napájací kábel
- ethernetový kábel
- príručka pre rýchly štart

Hmotnosť: 6,36 kg
Rozmery: 203 x 364 x 154 mm
SCOSCHE
PL5G2EU1
8717755773012

Tabuľka dát

Farba
Biela
Kategória
Reproduktory
Systém
Samostatný reproduktor
Prenos zvuku
Bezdrôtové
Rozhranie (vstupný konektor)
Wi-Fi