4.68
  • 5
    30
  • 4
    5
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1

Canyon BPA-5, mestský batoh pre 15,6´´ notebook, 15l, vodeodolný, 10 vreciek, čierny


42,05 €
s DPH

35.04 € bez DPH


CANYON batoh pre notebooky 15,6" BPA-5Canyon BPA-5 je ideálny batoh do mesta pre vás a váš 15-palcový notebook. Tento batoh sme navrhli tak, aby vyzeral elegantne, a postarali sme sa o jeho univerzálnosť. Len sa uistite, že využ...
Dostupnosť: skladom Kód: CNS-BPA5B1
Predpokladaný dátum expedície: 02.04.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
CANYON batoh pre notebooky 15,6" BPA-5

Canyon BPA-5 je ideálny batoh do mesta pre vás a váš 15-palcový notebook.
Tento batoh sme navrhli tak, aby vyzeral elegantne, a postarali sme sa o jeho univerzálnosť. Len sa uistite, že využijete všetky vrecká, ktorých má: pät vonkajších a pät vnútorných. Vnútorná časť má dve oddelené vnútorné priehradky a miesto na notebook. Všetok váš majetok bude v bezpečí a suchu vďaka nepremokavému materiálu. Je to ešte lepšie - bočný zips uľahčuje prístup k veciam, ktoré potrebujete najviac! Celkom super, co poviete? Pohodlie nad očakávanie. Prídavný bočný zips umožňuje jednoduchý prístup dovnútra, takže sa môžete pohodlne zbaliť a stále mať k dispozícii všetky potrebné veci. Inteligentná organizácia pre vaše každodenné potreby. Pridali sme množstvo vreciek a teraz si môžete svoje každodenné nosenie zorganizovať akýmkoľvek mysliteľným spôsobom. Pät vnútorných vreciek, pät vonkajších vreciek, dve samostatné vnútorné oddelenia a vyhradené miesto pre váš notebook 15,6"!

Vlastnosti / Špecifikácie:
44,5 x 30,5 x 13 cm
Pre notebooky 15,6"
Objem 15 l
5 vonkajších vreciek
5 vnútorných vreciek
2 oddelené vnútorné oddiely
Moderný dizajn
Nepremokavý materiál
Dodatočný bočný zips pre ľahký prístup

CANYON
CNS-BPA5B1
5291485009762

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Určenie
Pre notebook / tablet
Uhlopriečka
15,6"
Kompatibilné s
univerzálne