4.8
  • 5
    29
  • 4
    5
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

DELL Pro Lite 14in Business Case (Kit)


38,72 €
s DPH

32.26 € bez DPH


Moderný profesionálny strih pre podnikateľov a zamestnancov. Praktický dizajn ponúka dobre polstrovaný ochranný oddiel na notebook, ergonomické prvky k pohodlnému prenášanie a rad priehradiek a vreciek. Do tých sa dajú uložiť vizitky, písac...
Dostupnosť: skladom > 44 ks Kód: 460-11753
Predpokladaný dátum expedície: 22.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Moderný profesionálny strih pre podnikateľov a zamestnancov. Praktický dizajn ponúka dobre polstrovaný ochranný oddiel na notebook, ergonomické prvky k pohodlnému prenášanie a rad priehradiek a vreciek. Do tých sa dajú uložiť vizitky, písacie potreby, kreditné karty a ďalšie veci. Súčasťou je samostatný oddiel zo sieťoviny. Samostatná a delená časť k usporiadaniu a bezpečnému prenášanie zložiek a dokumentov. Dvojité horné vrecká umožňujú rýchly prístup k drobným predmetom ako telefón či kľúče. Do veľkých predných vreciek na zips možno uložiť pas a iné cestovné doklady. Polstrovaná držadlá a ergonomický ramenný popruh zaisťujú pohodlné nosenie. Robustná konštrukcia a ergonomické zipsy zvyšujú komfort a spoľahlivosť. Samostatný popruh umožňuje pohodlné prichytenie k pojazdným puzdrá. Obsah chráni vode odolná tkanina. Vhodné pre Dell notebooky do veľkosti 35,6 cm (14 ").

Vlastnosti

Hmotnosť: 989 g
Kompatibilita: až do 14 "
Vlastnosti: Polstrovaná, vodeodolná, polstrovaná rukoväť, vrecká na zips, vrecko na sieťové príslušenstvo
Popruh pre nosenie: Popruh pre nosenie ramien, mäkká polstrovaná rukoväť
Dodatočné priehradky: mobilný telefón, kreditné karty, cestovný pas, doklady, perá, osobné príslušenstvo, kľúče, vizitky

Obsah balenia

Dell brašna Pre Lite Business Case do 14 "

DELL
460-11753
5397063815166

Tabuľka dát

Typ
Taška / brašňa
Farba
Čierna
Prevedenie
Unisex
Kategória
Tašky, batohy, kufre
Určenie
Pre notebooky
Uhlopriečka
14"