4.72
  • 5
    39
  • 4
    5
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    2

Dell EcoLoop Premiere batoh pre notebooky do 15" (PE1520P)


89,40 €
s DPH

74.5 € bez DPH


VlastnostiTyp výrobku: Batoh na notebookFarba: Čierna s kovovým logomMateriál produktu: Polyester, kožaKompatibilita notebooku: 15" (Maximálne rozmery notebooku 38 cm x 26 cm x 2.5 cm)Funkcia: Vodotesný, interiér odolný ...
Dostupnosť: skladom > 8 ks Kód: 460-BCQK
Predpokladaný dátum expedície: 22.04.2024


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Vlastnosti
Typ výrobku: Batoh na notebook
Farba: Čierna s kovovým logom
Materiál produktu: Polyester, koža
Kompatibilita notebooku: 15" (Maximálne rozmery notebooku 38 cm x 26 cm x 2.5 cm)
Funkcia: Vodotesný, interiér odolný proti poškriabaniu, dobíjačka batérie, popruh na nosenie, pripínací popruh, držadlo na pohodlné nosenie na hornej strane
Typ uzáveru: Zip
Rozmery (ŠxHxV): 30 cm x 19 cm x 43.5 cm
Objem: 21 litrov
Váha: 1.25 kg

Cestovný spoločník šetrný k životnému prostrediu navrhnutý na prechádzanie kontrolnými stanoviskami TSA
Navrhnutý tak, aby vám umožňoval rýchly pohyb po kontrolných stanovištiach TSA bez vybratia notebooku, vyberte ako prvotriedneho cestovného spoločníka.

Vodovzdorný povrch
Váš notebook a dôležité dokumenty zostanú v suchej za mokra, búrlivého počasia. Batoh je vyrobený z odolného polyesteru s luxusnými akcentmi čiernej kože a potiahnutý vodovzdorným ochranným materiálom vyrobeným z regenerovaných čelných skiel automobilov.

Ochrana notebooku odolná proti nárazu
EVA penové odpruženie s protišmykovou podšívkou ponúka odolnosť proti nárazom a ľahký spôsob, ako chrániť váš notebook, nech už cestujete kdekoľvek.

Ľahký a pohodlný na nosenie
Keď sa chystáte na ďalšiu služobnú cestu, vezmite ľahký batoh za koženú polstrovanú hornú rukoväť a vydajte sa na cestu. Prehoďte batoh cez rameno a majte voľné ruky. Zostanete v pohodlnom objatí popruhov v tvare „S“ batohu, ktoré zakrývajú vaše ramená a zadný panel zo vzduchovej siete. Alebo jednoducho pripevnite batoh na hornú časť kufra pomocou popruhu.

Zostaňte produktívni na cestách
Nabíjajte notebook v batohu, keď ste na cestách, káblom cez vyhradenú prenosnú nabíjačku. Dorazíte do cieľa, kde môžete pokračovať v práci na svojom nabitom notebooku.

Všetky vaše obchodné náležitosti sú na dosah
Bezpečne ukladajte svoje dôležité dokumenty a obchodné potreby do priestorných priestorov hlavného a popredného organizéra batohu. Umiestnite slnečné okuliare a ďalšie drobnosti do predného koženého vrecka na zips a zastrčte svoj pás alebo smartphone do diskrétneho horného vrecka. Keď mierite na ďalšiu schôdzku, vezmite si fľašu s vodou a dáždnik do roztiahnuteľných bočných vreciek.

Hodí sa pre väčšinu notebookov, až 15"
DELL
460-BCQK
5397184217443

Tabuľka dát

Typ
Batoh
Farba
Čierna
Kategória
Tašky, batohy, kufre
Určenie
Pre notebooky
Uhlopriečka
15,6"