Dell Professional Backpack 17


70,14 €
s DPH

58.45 € bez DPH


Typ:Batoh; Uhlopriečka displeja:17"; Farba:Čierna
Dostupnosť: nie je skladom Kód: PF-BP-BK-7-17
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Profesionálny batoh Dell 17 umožňuje pri cestách mimo kanceláriu bezpečne uložiť 17 "notebook a tablet do vyhradeného plyšového oddielu na notebook a vrecká na tablet. Rad úložných oddielov slúži k ochrane a usporiadanie každodenných kancelárskych potrieb. Vodeodolné materiály s vysokou odolnosťou voči opotrebeniu ochráni notebook is príslušenstvom pred vplyvom počasia, zatiaľ čo reflexné prvky na brašni poskytujú lepšiu viditeľnosť v čase dochádzanie do práce a návrate domov, kedy býva menej svetla. Batoh môžete prenášať tromi pohodlnými spôsobmi: pomocou polstrované rukoväte, nastaviteľných polstrovaných ramenných popruhov alebo prvku pre upevnenie ku kufríku na kolieskach. pomocou prenosné nabíjačky batérií (predáva sa samostatne) môžete aj nabíjať notebook priamo v brašni za pohybe. nabíjačku možno elegantne schovať do vyhradenej vrecká na batériu za použitia otvoru na kábel. Batoh s tromi oddielmi ponúka ochranu a niekoľko vreciek pre pracovné aj iné potreby. Štýlová ochrana notebooku a kancelárskych nevyhnutnosťou na cestách Profesionálny batoh Dell 17 ochráni na cestách notebook, tablet a všetky kancelárske nevyhnutnosti. Váš 17 "notebook a tablet budú vo vyhradenom plyšovom oddielu na notebook a vrecku na tablet vždy v bezpečí. Ľahký a pohodlný ruksak na prenášanie nevyhnutnosťou tromi spôsobmi Tento štýlový batoh možno pohodlne prenášať vďaka polstrovanému zadnému panelu s priedušnou sieťovinou a nastaviteľnými ramennými popruhmi. A keď je potrebné rýchlo vyraziť, tento ľahký batoh môžete tiež uchopiť za polstrovanú rukoväť. Na dlhších cestách môžete batoh upevniť k batožine s kolieskami za použitia prvku pre upevnenie ku kufríku na kolieskach. Materiály odolné proti poveternostným vplyvom chráni pred poškodením Batoh je vyrobený z vodeodolného balistického nylonového materiálu, ktorý ochráni všetky kancelárske nevyhnutnosti a elektroniku pred živlami. Reflexné prvky zvyšujú viditeľnosť v čase dochádzanie do práce a návrate domov, kedy býva menej svetla. Ľahký prístup ku všetkým kancelárskym nevyhnutnostiam Nadštandardné panel organizéra umožňuje uložiť všetky vaše každodenné nevyhnutnosti tak, aby boli ľahko dostupné, zatiaľ čo ľahko uchopiteľné jazdca zipsu ponúkajú rýchly prístup ku všetkému potrebnému. Využite veľký úložný priestor s tromi oddielmi, ktorý pojme všetky vaše kancelárske nevyhnutnosti. Nabíjajte notebook na cestách Pomocou prenosné nabíjačky batérií (predáva sa samostatne) môžete aj nabíjať notebook priamo v brašni za pohybe. Nabíjačku možno elegantne schovať do vyhradenej vrecká na batériu za použitia otvoru na kábel. Vhodný pre 17 "notebooky Profesionálny batoh Dell 17 je vhodný pre bezpečné uloženie notebooku Dell do veľkosti 17 ", nech už vás pracovné povinnosti zavedú kamkoľvek. Obsah balenia: Profesionálny batoh Dell 17
DELL
PF-BP-BK-7-17
5397063930371

Tabuľka dát

Záruka
12 Měsíc(ů)
Typ
Batoh
Farba
Čierna
Uhlopriečka
17"