5
  • 5
    2
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

ESET Internet Security: Krabicová licencia pre 1 PC na 2 roky (Akcia na 3 roky)


74,06 €
s DPH

61.72 € bez DPH


Viacvrstvová ochrana pred všetkými druhmi hrozieb. Zabezpečí zariadenia so systémom Windows, macOS a Android.
Dostupnosť: nie je skladom Kód: 8588008980583
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

ESET Internet Security

Ideálne riešenie pre moderných používateľov, ktorým záleží na ochrane osobných údajov a ktorí aktívne využívajú internet na nákupy, bankovníctvo, prácu a komunikáciu.

Robíme pre vás internet bezpečnejším

Objavujte všetky zákutia nekonečného internetu pod ochranou oceňovanej detekčnej technológie od spoločnosti ESET. Jej schopnosti odhaliť a zneškodniť rôzne druhy digitálnych hrozieb vrátane vírusov, ransomvéru, rootkitov, červov a spyvéru dôveruje viac ako 110 miliónov používateľov po celom svete. Chráni aj pred hrozbami, ktoré sa zámerne vyhýbajú detekcii, a blokuje cielené útoky a pokusy o zneužitie systému. Funkcia Anti-Phishing vás zároveň udržiava v bezpečí aj pred falošnými webovými stránkami, ktoré sa snažia získať citlivé údaje, ako sú napríklad prihlasovacie mená a heslá.

Antivírus a antispyware

Poskytuje proaktívnu ochranu pred rôznymi druhmi online a offline hrozieb a zabraňuje šíreniu malvéru na iných používateľov.

Pokročilé strojové učenie

Popri našom strojovom učení v cloude prinášame aj lokálnu vrstvu ochrany využívajúcu túto technológiu. Je špeciálne navrhnutá tak, aby odhaľovala pokročilé, novovznikajúce druhy malvéru, no zároveň mala minimálny vplyv na výkon.

Exploit Blocker VYLEPŠENÉ

Blokuje útoky špeciálne navrhnuté tak, aby sa vyhli antivírusovej detekcii, a tiež chráni pred ransomvérom a útokmi, pri ktorých dochádza k uzamknutiu obrazovky. Okrem toho poskytuje ochranu pred útokmi mierenými na webové prehliadače, programy zobrazujúce PDF dokumenty a iné aplikácie vrátane softvéru založeného na Jave.

Pokročilá kontrola pamäte

Umožňuje lepšie odhaľovať pretrvávajúci malvér, ktorý sa pred detekciou skrýva pod viacerými vrstvami šifrovania.

Kontrola s podporou cloudu

Zrýchľuje kontrolu vytváraním zoznamu bezpečných súborov na základe databázy reputácie súborov ESET Live Grid. Správanie malvéru porovnáva s naším cloudovým reputačným systémom, a tým pomáha proaktívne blokovať jeho neznáme formy.

Kontrola počas sťahovania súborov

Skracuje čas trvania kontroly tým, že niektoré typy súborov, napríklad archívy, kontroluje už počas sťahovania.

Kontrola v nečinnosti

Zlepšuje výkon systému tým, že hĺbkové kontroly vykonáva počas jeho nečinnosti. Pomáha detegovať neaktívne potenciálne hrozby pred tým, než napáchajú škody.

Host-Based Intrusion Prevention System (HIPS) VYLEPŠENÉ

Umožňuje podrobné nastavenie správania systému s dôrazom na behaviorálnu detekciu. Je nástrojom na zadávanie pravidiel pre systémové registre, aktívne procesy a programy, čím umožňuje do detailov doladiť celkové zabezpečenie. Využíva najnovšie možnosti sledovania na kontrolu častí pamäte, ktoré je možné upraviť sofistikovanými technikami vkladania malvéru.

Ochrana proti skriptovým útokom

Zachytáva útoky vyvolané nebezpečnými skriptmi, ktoré sa snažia zneužiť Windows PowerShell. Zároveň chráni aj pred škodlivými JavaScriptmi, ktoré môžu útočiť cez prehliadač. Podporuje prehliadače Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer a Microsoft Edge.

Kontrola UEFI

Chráni pred hrozbami, ktoré útočia na váš počítač na hlbšej úrovni, a to dokonca ešte predtým, ako sa spustí systém Windows – na systémoch s rozhraním UEFI.

Kontrola WMI

Vyhľadáva odkazy na infikované súbory alebo malvér vložené ako dáta v službe Windows Management Instrumentation, súprave nástrojov na správu zariadení a aplikácií v prostredí Windows.

Kontrola systémových registrov

Vyhľadáva odkazy na infikované súbory alebo malvér vložené ako dáta v hierarchickej databáze Registry systému Windows, ktorá uchováva nastavenia na nižšej úrovni pre operačný systém Microsoft Windows a aplikácie používajúce databázu Registry.

Užívajte si plný výkon svojho počítača

ESET Internet Security má nízke nároky na výkon počítača a prenecháva tak potrebné systémové prostriedky pre programy, ktoré denne používate. Môžete sa hrať hry, pracovať alebo jednoducho surfovať na internete bez akýchkoľvek spomalení. Batéria vo vašom prenosnom počítači vydrží pri úspornom režime dlhšie a vy tak môžete stráviť viac času online. Pri hraní hier vás navyše nebudú rozptyľovať automaticky otvárané okná.

Nízka záťaž na systém

Udržuje vysoký výkon a predlžuje životnosť hardvéru. Je vhodný pre akýkoľvek typ systémového prostredia. Navyše šetrí spotrebu dát vďaka extrémne malým aktualizačným balíkom.

Herný režim

Ak je nejaký program spustený na celú obrazovku, ESET Internet Security sa automaticky prepne do tichého režimu. Systémové aktualizácie a notifikácie sú odložené na neskôr s cieľom šetriť systémové prostriedky na hranie hier, sledovanie videí, prezeranie fotografií alebo prezentácií.

Podpora pre prenosné počítače

Odkladá na neskôr všetky automaticky otvárané okná, ktoré si nevyžadujú interakciu zo strany používateľa, ako aj aktualizácie a aktivity náročné na systém, aby boli šetrené systémové prostriedky a vy ste sa mohli nerušene sústrediť na hranie hier alebo pozeranie filmov.

Chráňte si súkromie

Zabráňte hackerom v zneužití vašich hesiel a buďte v bezpečí pri platbách na internete, online bankovníctve a pri prístupe k e-peňaženkám. Užívajte si bezpečnejšie internetové pripojenie, chráňte svoju webovú kameru či domáci Wi-Fi router pred útokmi a zabezpečte súkromné dáta pred ransomvérom. Predíďte narušeniu svojho súkromia aj pomocou aktívneho testovania smart zariadení pripojených k routeru.

Ransomware Shield VYLEPŠENÉ

Blokuje malvér, ktorý sa snaží zamedziť prístup k vašim osobným údajom a potom vás žiadať o zaplatenie „výkupného“ za odomknutie vášho obsahu. Na ochranu pred malvérom, ktorý sa pokúša poškodiť zariadenia zašifrovaním čo najväčšieho počtu súborov na lokálnych a sieťových diskoch, využíva vylepšené techniky detekcie na základe správania.

Ochrana webovej kamery

Neustále monitoruje všetky procesy a aplikácie spustené na vašom počítači a kontroluje ich prístup k webovej kamere. V prípade, že sa k nej niektorý proces alebo aplikácia nečakane snaží získať prístup, zobrazí sa vám upozornenie, aby ste tento pokus mohli zablokovať.

Strážca siete

Umožňuje otestovať váš domáci router na prítomnosť zraniteľností, akými sú napríklad slabé heslá alebo zastaraný firmvér, a v prípade zisteného problému poradí s ďalšími krokmi. Vďaka vylepšenej detekcii zariadení vám poskytuje ľahko dostupný zoznam zariadení pripojených k vášmu routeru (smartfón, iné smart zariadenia), aby ste vždy mali prehľad o tom, kto je pripojený (názov zariadenia, IP adresa, MAC adresa atď.). Na prítomnosť zraniteľností môžete otestovať aj pripojené smart zariadenia, pričom máte k dispozícii aj návrhy na vyriešenie prípadných problémov.

Firewall

Zabraňuje neoprávnenému prístupu k počítaču a zneužitiu vašich osobných dát.

Ochrana pred sieťovými útokmi

Spolu s firewallom automaticky chráni váš počítač pred škodlivou sieťovou aktivitou tým, že blokuje hrozby odhalené na základe nebezpečných prejavov na sieti.

Ochrana online platieb VYLEPŠENÉ

Zahŕňa špeciálny zabezpečený prehliadač, cez ktorý môžete bez obáv platiť online, ako aj možnosť predvolene spúšťať akýkoľvek podporovaný prehliadač v zabezpečenom režime (po nastavení). Automaticky poskytuje potrebnú ochranu na stránkach internetového bankovníctva a pri prístupe ku kryptomenovým peňaženkám. Šifruje komunikáciu medzi klávesnicou a prehliadačom s cieľom zvýšiť úroveň zabezpečenia pri finančných transakciách a upozorní vás pri používaní funkcie na verejnej sieti Wi-Fi. Chráni vás pred keyloggermi, ktoré zaznamenávajú stláčanie jednotlivých klávesov na klávesnici.

Ochrana pred botnetmi

Dodatočná vrstva zabezpečenia poskytujúca ochranu pred botnetmi, ktorá zabraňuje zneužitiu počítača na spamové aktivity a sieťové útoky. Vďaka sieťovým signatúram máte k dispozícii výhody nového typu detekcie pre ešte rýchlejšie blokovanie škodlivej komunikácie.

Anti-Phishing

Chráni vaše súkromie a majetok pred pokusmi podvodných webových stránok o získanie citlivých informácií, ako sú prihlasovacie mená, heslá či bankové údaje, ako aj pred pokusmi podsúvať vám falošné správy zo zdanlivo hodnoverných zdrojov. Ochráni vás tiež pred tzv. homoglyfovým útokom, pri ktorom sú znaky v odkaze na webovú stránku zámerne nahradené napohľad podobnými znakmi.

Neznáma sieť

Pri pripájaní k neznámej sieti vás program upozorní a vyzve na prepnutie do režimu zvýšenej ochrany. Ostatné počítače pripojené do tej istej siete vaše zariadenie neuvidia.

Správa zariadení

Umožňuje vám predchádzať nepovolenému kopírovaniu vašich súkromných dát na neznáme externé zariadenia. Poskytuje možnosť blokovať CD, DVD, USB a iné vymeniteľné médiá a úložné zariadenia. Umožňuje tiež zablokovať prístup zariadeniam, ktoré sa pripájajú cez Bluetooth, FireWire a sériový alebo paralelný port.

Antispam

Chráni vašu e-mailovú schránku pred nechcenými správami.

Dohliadajte na bezpečnosť svojich detí na internete

Dovoľte deťom objaviť len tú dobrú stránku internetu. Rodičovská kontrola vám pomôže ochrániť ich pred nebezpečným alebo nevhodným online obsahom. Môžete blokovať viac ako 20 kategórií webových stránok, prípadne zablokovať aj konkrétne stránky.

Rodičovská kontrola

Poskytuje vám možnosť vybrať si z preddefinovaných kategórií podľa veku vašich detí. Umožňuje vám nakonfigurovať heslo na ochranu nastavení pred ich neželanou modifikáciou a zabrániť neoprávnenému odinštalovaniu produktu.

Anti-Theft – sledujte a lokalizujte svoj stratený prenosný počítač

Posilnite úroveň zabezpečenia svojho prenosného počítača pre prípad jeho straty alebo krádeže a zvýšte tak šancu, že ho získate späť.

Sledovanie polohy

Prostredníctvom webového rozhrania ESET Anti-Theft na portáli my.eset.com môžete svoje zariadenie označiť ako stratené, čím sa aktivuje jeho automatické sledovanie. Poloha zariadenia sa zobrazí na mape na základe Wi-Fi sietí, ktoré sú v dosahu, keď sa zariadenie pripojí na internet. Zhromaždené informácie o zariadení sú dostupné prostredníctvom rozhrania ESET Anti-Theft na portáli home.eset.com.

Sledovanie aktivity prenosného počítača

Umožňuje vám sledovať zlodejov pomocou vstavanej kamery vášho prenosného počítača. Vytvára a zhromažďuje snímky obrazovky strateného zariadenia. Všetky nedávne fotografie a snímky sa ukladajú do webového rozhrania na portáli home.eset.com.

Optimalizácia nástroja Anti-Theft

Umožňuje jednoducho nakonfigurovať Anti-Theft tak, aby bola zabezpečená maximálna ochrana vášho zariadenia. Môžete ľahko nastaviť automatické prihlasovanie do systému Windows, ako aj heslá pre konto operačného systému. Pomáha tiež zvýšiť úroveň zabezpečenia pomocou výzvy na úpravu kľúčových nastavení systému.

Zasielanie správ na zariadenie

Cez portál home.eset.com môžete vytvoriť správu, ktorá sa zobrazí na obrazovke strateného zariadenia. Zvýšite tým šancu, že sa vám vráti.

Produkt si jednoducho nainštalujte a o viac sa nestarajte alebo si ho prispôsobte vlastným požiadavkám

ESET Internet Security vďaka svojim predvoleným nastaveniam prináša špičkovú ochranu už od momentu inštalácie. Informuje vás o potenciálnych bezpečnostných hrozbách a umožňuje riešiť ich priamo na hlavnej obrazovke. Elegantné používateľské rozhranie je navrhnuté tak, aby ste bez problémov mohli nastaviť všetky rutinné úlohy

Riešenie jediným kliknutím

Stav ochrany a všetky najčastejšie používané nástroje sú dostupné zo všetkých obrazoviek a okien. V prípade akýchkoľvek bezpečnostných upozornení môžete rýchlo nájsť potrebné riešenie jediným kliknutím.

Bezproblémové aktualizácie na novšiu verziu produktu

Nové bezpečnostné technológie môžete začať využívať hneď, ako sú k dispozícii, čo zaručuje nepretržitú vysokú úroveň ochrany.

Nastavenia pre pokročilých používateľov

Ponúka hĺbkové nastavenia zabezpečenia aj pre tých najnáročnejších používateľov. Vďaka týmto nastaveniam môžete definovať maximálnu hĺbku kontroly, čas kontroly, veľkosť kontrolovaných súborov a archívov, ale aj oveľa viac.

ESET SysInspector

Pokročilý diagnostický nástroj zachytávajúci dôležité informácie zo systému, na základe ktorých môže následne riešiť širokú škálu problémov so zabezpečením a kompatibilitou.

Správa o bezpečnosti

Poskytuje prehľad o tom, ako ESET počas mesiaca chránil váš počítač. Táto súhrnná správa zahŕňa informácie o nájdených hrozbách, zablokovaných webových stránkach, zachytených spamových e-mailoch, zablokovaných prístupoch k webovej kamere a ďalších akciách.

Spravujte a maximalizujte svoju bezpečnosť s portálom ESET HOME ESET HOME

je webový portál a mobilná aplikácia pre Android a iOS, ktoré poskytujú komplexný prehľad o produktoch, licenciách a službách spoločnosti ESET na vašich zariadeniach. Sú navrhnuté tak, aby boli prístupné kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Dostávajte dôležité oznámenia o bezpečnosti a licenciách a kedykoľvek skontrolujte bezpečnostný stav chránených zariadení. Nainštalujte bezpečnostné riešenia na nové zariadenia bez nutnosti zadať licenčný kľúč alebo prihlásiť sa. Obnovte svoje licencie alebo ich použite na aktiváciu vyššieho produktu. Pridávajte, spravujte a zdieľajte licencie s rodinou a priateľmi. Spravujte funkcie Anti-Theft, Parental Control a Password Manager prostredníctvom portálu ESET HOME. To všetko a ešte oveľa viac máte teraz kedykoľvek k dispozícii na jednom mieste

Zariadenia

Pripojte zariadenia s operačným systémom Windows a Android k svojmu účtu pomocou QR kódu (zariadenia so systémom Windows môžete pripojiť aj na diaľku) a kedykoľvek skontrolujte stav ich zabezpečenia. Stiahnite si a nainštalujte bezpečnostné produkty na nové zariadenia, aby ste ich mohli okamžite chrániť pred hrozbami.

Licencie

Pridávajte, spravujte a zdieľajte licencie s rodinou a priateľmi. Licenciu v prípade potreby jednoducho obnovte alebo použite na aktiváciu vyššieho produktu. Zároveň máte neustálu kontrolu nad tým, kto vašu licenciu používa.

Oznámenia

Na portáli aj v mobilnej aplikácii môžete dostávať oznámenia týkajúce sa zariadení, licencií a účtu. Okrem informácií o bezpečnosti a licencii ponúkajú aj podrobnosti o dostupných akciách (platí len pre zariadenia s OS Windows a Android).

ESET
8588008980583
8588008980583

Tabuľka dát

Záruka
0 Měsíc(ů)
Pre koho je licencia určená
Komerčné
Pre domácnosti
Jazyk
Slovenský
Spôsob platby
Plná verzia
Typ licencie
Krabica
Perióda platby
3 roky
Počet zariadení
1