Bitdefender GravityZone Business Security 1 rok, 3-14 licencií


44,69 €
s DPH

37.25 € bez DPH


Pre koho je licencia určená:Komerčné; Jazyk:Český
Dostupnosť: nie je skladom Kód: AL1286100A-EN
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Bitdefender GravityZone Business Security 1 rok, 3-14 licencií

GravityZone Business Security

Bitdefender GravityZone je bezpečnostná platforma pre firmy vrátane centralizovanej správy, ktorá poskytuje vysokú úroveň ochrany a výkonu. Umožňuje jednoduché nasadenie s možnosťou výberu lokálnej alebo cloudovej konzoly na správu.

GravityZone Business Security je navrhnutý tak, aby poskytoval ochranu malým a stredným podnikom. Pokrýva ľubovoľný počet súborových serverov, stolových počítačov, prenosných počítačov, fyzických alebo virtuálnych počítačov. Business Security je založený na novej generácii viacvrstvovej platformy ochrany koncových bodov s najlepšími možnosťami prevencie, detekcie a blokovania vo svojej triede. Využíva osvedčené techniky strojového učenia, analýzu správania a nepretržité monitorovanie prebiehajúcich procesov.

HLAVNÉ VÝHODY

  • Viacvrstvové bezpečnostné riešenie novej generácie, ktoré dôsledne poskytuje najlepšiu prevenciu, detekciu a nápravu všetkých typov hrozieb vo svojej triede.
  • Na ochranu koncových bodov využíva strojové učenie, pokročilú heuristiku, pokročilú ochranu proti zneužitiu a ďalšie patentované techniky.
  • Najlepšia ochrana a výkon podľa nezávislých testov.
  • Proaktívna obrana a analýza rizík vedúca k zníženiu priestoru na útoky na koncových bodoch.
  • Ochrana siete na zastavenie útokov, ktoré využívajú slabiny siete na získanie prístupu do systému.

Anti-Malware na báze strojového učenia

Techniky strojového učenia využívajú dobre vyškolené modely a algoritmy na odhaľovanie a blokovanie pokročilých hrozieb. Modely strojového učenia spoločnosti Bitdefender využívajú 40 000 statických a dynamických postupov, ktoré sa priebežne upravujú na základe údajov zozbieraných z miliárd rôznych vzorových súborov získaných z viac ako 500 miliónov koncových bodov na celom svete. Tým sa výrazne zlepšuje kvalita detekcie hrozieb a minimalizuje sa počet falošne pozitívnych výsledkov.

Procesný inšpektor

Process Inspector pracuje v nedôveryhodnom režime a neustále monitoruje všetky spustené procesy v operačnom systéme. Skúma podozrivú aktivitu alebo neobvyklé správanie procesov, napríklad pokusy o zamaskovanie typu procesu, vykonávanie kódu v priestore iného procesu (s cieľom využiť pamäť procesu na zvýšenie oprávnení), replikáciu, presúvanie súborov, skrývanie sa pred aplikáciami na zoznam aktívnych procesov a ďalšie. Vytvorí vhodné nápravné opatrenia vrátane ukončenia týchto procesov a zrušenia zmien vykonaných škodlivým kódom. Je veľmi účinný pri odhaľovaní neznámeho pokročilého škodlivého softvéru vrátane ransomvéru.

Advanced Anti-Exploit

Technológia Anti-Exploit chráni pamäť a zraniteľné aplikácie, ako sú rôzne prehliadače, programy na zobrazovanie dokumentov, multimédií a iných spustiteľných súborov (IE, Flash, Java). Pokročilé mechanizmy monitorujú rutiny prístupu do pamäte s cieľom odhaliť a zablokovať škodlivý kód a pokusy o jeho zneužitie, napríklad overovanie volajúceho API, otočenie zásobníka, používanie techník ROP a ďalšie. Technológia GravityZone je vyvinutá aj na detekciu pokročilých maskovacích úhybných manévrov, ktorých cieľom je odviesť pozornosť od primárneho cieľa útočníka pri cielenom útoku na infraštruktúru.

Nastavenie a kontrola koncového bodu

Správa koncových zariadení je založená na zásadách brány firewall, kontrole pripojených zariadení a nastaveniach správy - skenovanie USB a kontrola webového obsahu s kategorizáciou URL

Antiphishing a filtrovanie webovej bezpečnosti
Skenovanie webovej bezpečnosti umožňuje v reálnom čase skenovať prichádzajúcu webovú prevádzku vrátane prevádzky SSL, HTTP a HTTPS, aby sa zabránilo stiahnutiu škodlivého softvéru do koncového bodu. Ochrana proti phishingu automaticky blokuje phishingové a podvodné webové stránky.

Obrana pred sieťovými útokmi
Nová úroveň ochrany pred útočníkmi, ktorí sa snažia získať prístup do vášho systému zneužitím sieťových zraniteľností. Tento modul rozširuje chránenú oblasť o sieťovú vrstvu, ktorá zabraňuje hrozbám, ako sú napríklad: útoky hrubou silou, krádeže hesiel, zneužitie siete a ďalšie.

GravityZone Email Security (doplnok)
Jedinečná viacvrstvová ochrana celej organizácie pred známymi, neznámymi a novými e-mailovými hrozbami. Zastavenie rozsiahleho phishingu, cielených útokov, podvodných e-mailov, ktoré sa vydávajú napr. pre generálneho riaditeľa vašej organizácie.
Je k dispozícii ako platený doplnok k aplikácii GravityZone Business Security.

Šifrovanie celého disku (doplnok)
Šifrovanie celého disku pomocou nástrojov Windows BitLocker a Mac FileVault, ktoré sa spravujú prostredníctvom jednej konzoly GravityZone , s použitím technológií zabudovaných v operačných systémoch.
Je k dispozícii ako platený doplnok k aplikácii GravityZone Business Security.

Správa záplat (doplnok)
Neaktualizované operačné systémy a programy sú oveľa zraniteľnejšie voči bezpečnostným incidentom a rôznym útokom škodlivého softvéru vrátane straty citlivých údajov. Správa záplat vám pomáha udržiavať operačný systém a aplikácie tretích strán založené na systéme Windows aktuálne na všetkých zariadeniach vo vašej organizácii v rámci jednej konzoly GravityZone. (pracovné stanice, fyzické a virtuálne servery).
Je k dispozícii ako platený doplnok k aplikácii GravityZone Business Security.

Automatické reakcie
GravityZone ponúka najlepšiu technológiu na trhu. Automaticky blokuje/odstraňuje hrozby, zastavuje škodlivé procesy a obnovuje údaje do pôvodného stavu.

Ochrana pred ransomvérom
Na základe miliárd rôznych vzoriek zozbieraných z viac ako 500 miliónov koncových bodov po celom svete dokáže Bitdefender presne odhaliť aj nové verzie ransomvéru, a to pred aj po spustení, aby ochránil vaše údaje.

Najväčšie inteligentné cloudové úložisko
Globálna ochranná sieť Bitdefender s viac ako 500 miliónmi chránených počítačov vykoná 11 miliárd požiadaviek denne. Pomocou strojového učenia a korelácií udalostí zisťuje hrozby bez toho, aby obmedzoval prácu používateľa.

Automatizovaná reakcia na hrozby
Po zistení hrozby ju GravityZone Business Security okamžite neutralizuje pomocou automatizovaných akcií, ako je ukončenie procesu, umiestnenie do karantény, vymazanie a vrátenie späť. Zdieľa informácie o hrozbách so sieťou Global Protection Network (GPN), bezpečnostnou službou Bitdefender založenou na cloude, ktorá pomáha predchádzať podobným útokom kdekoľvek na svete.

Analýza rizík koncového bodu
Nástroj na analýzu rizík priebežne vypočítava skóre rizík pre jednoduchšie triedenie a určovanie priorít, čo uľahčuje riešenie najpálčivejších problémov..

BITDEFENDER
AL1286100A-EN

Tabuľka dát

Záruka
0 Měsíc(ů)
Pre koho je licencia určená
Komerčné
Jazyk
Český