BOX ESET Smart Security Premium pre 4PC / 2 roky


126,16 €
s DPH

105.13 € bez DPH


Objavujte nekonečný svet internetu, chránení najnovšou generáciou našej revolučnej technológie ESET NOD32 Antivirus. Nová verzia prináša ešte rýchlejšie a presnejšie skenovanie a zdokonalenú proaktívnu ochranu. O bezpečn...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: SMART-SEC-PREM-4PC-2Y-BOX-2021
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Objavujte nekonečný svet internetu, chránení najnovšou generáciou našej revolučnej technológie ESET NOD32 Antivirus. Nová verzia prináša ešte rýchlejšie a presnejšie skenovanie a zdokonalenú proaktívnu ochranu. O bezpečnosť vášho počítača sa bude starať aj vylepšený Exploit Blocker, ktorého technológiu blokovania útokov vyhýbajúcich sa detekcii sme od minulej verzie zdokonalili. V spojení s ostatnými riešeniami komplexnej digitálnej ochrany, akými sú Anti-Phishing, Pokročilá kontrola pamäte či Antivírus a Antispyware tak budete neustále a komplexne chránení online, ale aj offline. Pridajte sa k miliónom ľudí po celom svete a uživajte si s nami bezpečnejšie technológie, nech už ste kdekoľvek.
ESET
SMART-SEC-PREM-4PC-2Y-BOX-2021
8588008417409

Tabuľka dát

Typ licencie
Krabica
Produkt
BOX
ESET Smart Security Premium
Počet zariadení min.
4
Segment
Komerčná
Verzia licencie
Plná verzia
Počet zariadení max.
4