BOX ESET Internet Security pre 4PC / 1 rok


70,93 €
s DPH

59.11 € bez DPH


Pokročilá ochrana pred rôznymi druhmi hroziebIdeálne riešenie pre moderných používateľov, ktorým záleží na ochrane osobných údajov a ktorí aktívne využívajú internet na nákupy, bankovníctvo, prácu a komunikác...
Dostupnosť: nie je skladom Kód: I-SEC-4PC-1Y-BOX-2020
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Pokročilá ochrana pred rôznymi druhmi hrozieb

Ideálne riešenie pre moderných používateľov, ktorým záleží na ochrane osobných údajov a ktorí aktívne využívajú internet na nákupy, bankovníctvo, prácu a komunikáciu.

Ochrana platieb a súkromia
Zabráňte neoprávnenému prístupu k vášmu počítaču a zneužitiu vašich súkromných dát. Buďte v bezpečí pri platbách na internete a pri prístupe k e-peňaženkám.

Bezpečnosť IoT zariadení a webovej kamery
Otestujte váš domáci router a pripojené smart zariadenia na prítomnosť bezpečnostných zraniteľností. Zistite a zablokujte akýkoľvek neoprávnený prístup k webovej kamere.

Multiplatformová ochrana
Licenciu môžete preniesť aj na iný operačný systém. Nezáleží na tom, či používate Mac, Windows, Linux alebo Android, chránime každý z nich.

Legendárna antivírusová technológia
Chráňte sa pred ransomvérom a ďalšími druhmi malvéru s overenou viacvrstvovou ochranou od spoločnosti ESET, ktorej dôveruje viac ako 110 miliónov používateľov na celom svete.

Ochrana súkromia
Zabráňte hackerom v zneužití vašich hesiel. Nakupujte online bezpečne a používajte internetové bankovníctvo bez obáv. Zabráňte tomu, aby boli vaše deti vystavované nevhodnému online obsahu.

Anti-theft
Zvýšte úroveň zabezpečenia svojho prenosného počítača pomocou sledovania a lokalizácie zariadenia v prípade straty alebo krádeže a sledujte zlodejov pomocou vstavanej kamery.

Minimálna spotreba energie
Hrajte hry, pracujte alebo jednoducho surfujte na internete bez akýchkoľvek spomalení. Batéria vo vašom prenosnom počítači vydrží pri úspornom režime dlhšie a vy tak môžete stráviť viac času online. Pri hraní hier navyše nebudete rozptyľovaný automaticky otváranými oknami.

Jednoduché nainštalovanie a nastavenie
Naše bezpečnostné riešenie sa ľahko inštaluje a zároveň má jednoduchý proces obnovenia licencie a aktualizácie na novšiu verziu. Navyše je navrhnuté tak, aby ste bez problémov mohli nastaviť všetky rutinné úlohy.

ESET
I-SEC-4PC-1Y-BOX-2020
8588007891446

Tabuľka dát

Typ licencie
Krabica
Produkt
BOX
ESET Internet Security
Počet zariadení min.
1
Segment
Komerčná
Verzia licencie
Plná verzia
Počet zariadení max.
4