Súborový server AVG 1000+ PC, 2 roky


12,69 €
s DPH

10.58 € bez DPH


Pre koho je licencia určená:Komerčné; Spôsob platby:Plná verzia
Dostupnosť: nie je skladom Kód: avg.file.2.1000
Vypredané


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.

Súborový server AVG

RÝCHLA INŠTALÁCIA
NEPRETRŽITÁ OCHRANA
BEZPLATNÁ E-MAILOVÁ A TELEFONICKÁ PODPORA

Sieťový antivírusový test v AVG File Server Business Edition chráni údaje vašich zákazníkov a spoločnosti pred hackermi a škodlivým softvérom, čím vás zbaví neželaných komplikácií a starostí. Hackeri a škodlivý softvér môžu nájsť medzeru, ktorou preniknú do vašich počítačov, narušiť vašu prevádzku a spôsobiť vám časové a finančné straty. Môžu dokonca úplne zničiť vašu firmu.

Zabezpečenie súborového servera
Ochrana vašich súborov a firemných údajov. Pracovné súbory a údaje o zákazníkoch sú dôležité pre úspech spoločnosti. Zabezpečenie súborového servera systému Windows ich chráni pred všetkými hrozbami a hackermi pomocou sieťového antivírusového testu.

Celkový test
Nové testovacie jadro spoločnosti AVG urýchľuje a zefektívňuje testovanie. Počítač sa testuje len v stave nečinnosti, takže vás nijako neobmedzuje. Poskytuje všetku potrebnú ochranu, aby sa vaši zamestnanci mohli plne sústrediť na svoju prácu bez akýchkoľvek nákladných obmedzení alebo zdržaní.

Vzdialená správa
Rýchlejšie a efektívnejšie ovládanie z jedného miesta. Funkcie vzdialenej správy umožňujú správcovi inštalovať, aktualizovať a konfigurovať AVG na diaľku v rôznych počítačoch a v sieti z jedného miesta. AVG sa tiež samo aktualizuje, takže máte istotu, že je vaša firma chránená pred najnovšími hrozbami..

AVG
avg.file.2.1000

Tabuľka dát

Záruka
0 Měsíc(ů)
Pre koho je licencia určená
Komerčné
Spôsob platby
Plná verzia