4.8
  • 5
    39
  • 4
    6
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

Logitech G920 - volant s pedálmi pre Xbox a PC


304,37 €
s DPH

253.64 € bez DPH


Navrhnutý pre dokonalý zážitok z jazdy so spätnou väzbou od dvoch motorov, pádlami radenia z nehrdzavejúcej ocele a ručne prešívaným koženým volantom. Nastaviteľné podlahové pedále vám umožnia zrýchľovať, brzdiť a radiť rýchlosti ako v skut...
Dostupnosť: skladom Kód: 941-000123
Predpokladaný dátum expedície: 28.03.2024
Posledné kusy v sklade


  • Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát. Používame najnovšie technológie zabezpečenia obchodu, platieb a ochrany Vašich dát.
  • Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! 
To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie. Tovar pochádza LEN od oficiálnych SK distribútorov! To je zárukou lokalizácie a bezproblémovej reklamácie.
  • Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona. Garantujeme možnosť vrátenia tovaru nad rámec zákona.
Navrhnutý pre dokonalý zážitok z jazdy so spätnou väzbou od dvoch motorov, pádlami radenia z nehrdzavejúcej ocele a ručne prešívaným koženým volantom. Nastaviteľné podlahové pedále vám umožnia zrýchľovať, brzdiť a radiť rýchlosti ako v skutočnom aute.
Volant Driving Force od spoločnosti Logitech G, ktorý bol navrhnutý pre dokonalý zážitok z jazdy bez kompromisov, posúva najnovšie pretekárske hry na najvyššiu úroveň. Skutočnú simuláciu pretekov ste nezažili, kým ste si nesadli za volant pretekárskeho auta.

SKUTOČNÝ VOLANT
Strhujúca simulácia pretekov s realistickými detailmi. Pocíťte každý šmyk pneumatík a zmenu povrchu vďaka spätnej väzbe od dvoch motorov. Pevné oceľové guľôčkové ložiská v hriadeli riadenia zvyšujú hmotnosť a odolnosť. Pákové spínače z nehrdzavejúcej ocele a podlahové pedále umožňujú presné použitie sily. Volant potiahnutý ručne prešívanou kožou dodá každému autu nádych luxusu. Šnekové prevody zabezpečujú plynulú a tichú prevádzku.

NASTAVITEĽNÉ PODLAHOVÉ PEDÁLE
Zachovajte si realistickejšiu polohu za volantom vďaka samostatnej podlahovej jednotke s pedálmi s integrovaným plynom, brzdou a spojkou. Volant Driving Force vám umožní pohodlne brzdiť, zrýchľovať a radiť rýchlosti ako v skutočnom aute.
LOGITECH
941-000123
0992060589906

Tabuľka dát

Farba
Čierna
Kategória
Herné ovládače
Pripojenie
Drôtový
Určenie
Xbox / PC
Typ ovládaču
Racing Wheel